CS Staal

Afvalsystemen

Circulaire Sociale Afvalsystemen

CS Staal biedt een ruim assortiment aan afvalsystemen met toepassingen voor diverse doeleinden. Door dit te doen op een circulaire manier en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, past dit in de sociale en circulaire gedachte. Door het continu blijven innoveren van de (ondergrondse) afvalsystemen, kunnen wij elke klant bedienen. Wij kunnen het door u gewenste afvalsysteem volledig naar wens en op maat leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalinzamelingsbranche, zijn wij een betrouwbare partner die niet alleen aan (semi-)overheden levert, maar ook begeleidt, adviseert en ontzorgt.

CS Staal foto

Ondergrondse afvalcontainers

De ondergrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcollector zich geheel onder de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Zoals de naam al doet vermoeden bevindt deze afvalcontainer zich gedeeltelijk onder de grond. Het enige wat boven de grond uitkomt is de inworpzuil. Deze afvalcontainers passen ideaal in een circulaire gedachte en worden tevens op een circulaire wijze gemaakt.

Semi-ondergrondse afvalcontainers

De semi-ondergrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcontainer zich gedeeltelijk onder de grond en boven de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Door de vele voordelen en verschillende toepassingsmogelijkheden, is dit een veelgebruikte afvalcontainer in natuurparken, bij recreatieplassen en vakantieparken. 

CS Staal bovengrondse Container
CS Staal bovengrondse Container

Bovengrondse afvalcontainer

De bovengrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcontainer zich volledig  boven de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Door de vele verschillende voordelen en toepassingsmogelijkheden, is dit een veelgebruikte afvalcontainer. Vaak wordt gekozen voor een bovengrondse afvalcontainer als dit van tijdelijke aard is of bijvoorbeeld seizoensgebonden.

Afvalbakken

De afvalbak die uitvoerbaar is in verschillende volumes, is een ideaal middel om op kleine schaal afval in te zamelen. Door de vele voordelen en verschillende toepassingsmogelijkheden, is dit een veelgebruikte afvalcontainer in het straatbeeld, natuurparken, en recreatieplassen. Een ander bijkomstig voordeel van onze afvalbakken is dat het mogelijk is om afval gescheiden in te zamelen.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid wordt met de dag belangrijker voor zowel producenten en gebruikers. CS Staal is daarom trots te mogen zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van veiligheidsvoorzieningen, gerelateerd aan afvalsystemen. Ons aanbod van veiligheidsvloeren staat bekend om geschikt te zijn voor elk type container en betonput. Als expert blijven we onze veiligheidsvloeren continu doorontwikkelen.

Onderdelen

Om ervoor te zorgen dat de containers veilig en naar behoren blijven werken, is het belangrijk om dit goed te monitoren. CS Staal kan u hierbij helpen door het leveren van spare parts. Mocht er onverhoopt een onderdeel defect raken, dan kan alleen het desbetreffende onderdeel worden vervangen in plaats van het gehele product. Hiermee gaan wij in tegen de huidige vervangingsmaatschappij.

CS Staal - Toebehoren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.