CS Staal

Bovengrondse afvalcontainer

CS Staal bovengrondse Container

Bovengrondse afvalcontainer

De bovengrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcontainer zich volledig  boven de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Door de vele verschillende voordelen en toepassingsmogelijkheden, is dit een veelgebruikte afvalcontainer. Vaak wordt gekozen voor een bovengrondse afvalcontainer als dit van tijdelijke aard is of bijvoorbeeld seizoensgebonden. 

Diverse mogelijkheden

Wanneer u opzoek bent naar een tijdelijke oplossing voor afvalinzameling, kunt u kiezen om gebruik te maken van een bovengrondse afvalcontainer. Zo worden deze afvalcontainers gebruikt voor bijvoorbeeld seizoensgebonden (drukke) periodes van stranden en recreatieplassen. Ook deze container is uitvoerbaar in verschillende fracties als rest, plastic, textiel, glas en karton. Daarnaast is er ook nog een keuze uit verschillende inworpsystemen.

Tijdelijk gebruik

Een ander voordeel van de bovengrondse afvalcontainer is dat deze direct geplaatst en gebruikt kan worden. Er zijn namelijk geen graafwerkzaamheden nodig voor deze afvalcontainer. Zo zijn deze containers dan ook ideaal voor gebruik op tijdelijke locaties of op plekken waar graafwerkzaamheden moeilijk of niet mogelijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld smalle straatjes in oud stedelijk gebied of natuurgebieden.

Custom Designed container

Het straatbeeld opvrolijken met behulp van een Custom Designed container is mogelijk, door de samenwerking van CS Staal & DRUKVRIEND. In overleg met de klant worden de wensen en behoeftes afgestemd en uitgewerkt tot een digitaal voorbeeld. Wanneer dit naar wens is, start de productie en gaan wij samen met DRUKVRIEND voor de klant aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden, voorbeelden en toepassingen? Neem dan direct contact met ons op of bekijk hier online onze voorbeelden.

Voordelen bovengrondse container

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.