CS Staal

Onderdelen

CS Staal - Toebehoren

Onderdelen

Om ervoor te zorgen dat de containers veilig en naar behoren blijven werken, is het belangrijk om dit goed te monitoren. CS Staal kan u hierbij helpen door het leveren van spare parts. Mocht er onverhoopt een onderdeel defect raken, dan kan alleen het desbetreffende onderdeel worden vervangen in plaats van het gehele product. Hiermee gaan wij in tegen de huidige vervangingsmaatschappij.

Modulair

Onze containers zijn (gedeeltelijk) modulair opgebouwd. Hierom is het dus mogelijk om van het zelfde type container, maar bijvoorbeeld een andere fractie, onderdelen uit te wisselen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo kan er bijvoorbeeld snel worden geschakeld op locatie door een keuringsploeg. 

Circulair

Het voordeel van onze containers is dat zij van metaal worden gemaakt. De metaalverwerking heeft van oudsher al een circulaire gedachte, door oud ijzer te hergebruiken tot nieuw ijzer. Deze circulaire gedachte zetten wij door, door ook hiermee door te blijven gaan. Naast dit feit kijken wij eerst of de “oude” container gerepareerd kan worden door het vervangen van een onderdeel in plaats van een hele nieuwe container te plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.