CS Staal

Ondergrondse afvalcontainers

Ondergrondse afvalcontainers

De ondergrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcollector zich geheel onder de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Zoals de naam al doet vermoeden bevindt deze afvalcontainer zich gedeeltelijk onder de grond. Het enige wat boven de grond uitkomt is de inworpzuil. Deze afvalcontainers passen ideaal in een circulaire gedachte en worden tevens op een circulaire wijze gemaakt.

Diverse mogelijkheden

De onderlossende afvalcontainer kan voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen uit verschillende inworpzuilen, met elk zijn eigen toepassing. Optimaal de ledigingsritten inplannen of realtime inzicht in de vullingsgraad van de container? Geen probleem, ook dit is mogelijk. Om optimaal in een (nieuwe) omgeving of in het straatbeeld op te gaan, is er zelfs de mogelijkheid tot een Custom Designed container. Neem voor de mogelijkheden direct contact met ons op.

Hygiënisch

Een ondergrondse container wordt gelost via kleppen aan de onderzijde, die open kunnen. Zo blijft de inworpopening schoon en is dit wel zo hygiënisch voor de uiteindelijke gebruiker. Ook is het voor ongedierte moeilijker om bij het afval te komen. De container is namelijk volledig afgesloten en dat maakt het des te moeilijker voor ongedierte om in de container te kruipen. Tevens wordt het afval onder de grond opgeslagen, wat zorgt voor een minder grote kans op rotting en geuroverlast.

Custom Designed container

Het straatbeeld opvrolijken met behulp van een Custom Designed container is mogelijk, door de samenwerking van CS Staal & DRUKVRIEND. In overleg met de klant worden de wensen en behoeftes afgestemd en uitgewerkt tot een digitaal voorbeeld. Wanneer dit naar wens is, start de productie en gaan wij samen met DRUKVRIEND voor de klant aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden, voorbeelden en toepassingen? Neem dan direct contact met ons op of bekijk hier online onze voorbeelden.

Voordelen ondergrondse container

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.