CS Staal

Over ons

CS Staal foto

Circulair Sociaal Staal

CS-Staal is een bedrijf wat ontstaan is vanuit de gedachtegang om circulariteit en sociaal ondernemen met elkaar te combineren.
Circulair vanuit de overtuiging dat wat er gemaakt wordt, langdurig ingezet kan worden. En mocht er onverhoopt een onderdeel defect raken, dat dan alleen het desbetreffende onderdeel wordt vervangen in plaats van het gehele product. Hiermee gaan wij in tegen de huidige vervangingsmaatschappij.
Sociaal, omdat wij vinden dat we niemand in onze maatschappij over mogen slaan omdat ze een ‘stempel’ hebben. We kijken bij onze werknemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt niet naar welke eigenschappen ze missen, maar naar welke talenten ze bezitten. Kort samengevat is dit het unieke “werken naar vermogen” buiten de beschutte werkomgeving, bij een reguliere werkgever.

CS-Staal is gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en assemblage van veiligheidsvoorzieningen, onderdelen en toebehoren voor afvalinzamelingssystemen. Daarnaast assembleert CS-Staal afvalinzamelingssystemen voor derde partijen.
CS-Staal is onderscheidend door de productie grotendeels te realiseren met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt (SROI), zonder daarbij in te boeten op kwaliteit, service en prijs.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.