CS Staal

Semi-ondergrondse afvalcontainers

CS Staal bovengrondse Container

Semi-ondergrondse afvalcontainers

De semi-ondergrondse afvalcontainer, waarbij de vuilcontainer zich gedeeltelijk onder de grond en boven de grond bevindt, is een ideaal middel om afval in te zamelen. Door de vele voordelen en verschillende toepassingsmogelijkheden, is dit een veelgebruikte afvalcontainer in natuurparken, bij recreatieplassen en vakantieparken. 

Diverse mogelijkheden

De speciaal ontwikkelde semi-containers kunnen op verschillende locaties worden geplaatst en voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Naast dit handige feit zijn zij ook nog eens brandveilig door de stalen constructie. Onze semi-ondergrondse afvalcontainers kunnen kunnen voor verschillende afvalsoorten(restafval, karton, glas en textiel) worden uitgevoerd. Een ander bijkomstig voordeel, is dat de container weinig ruimte inneemt.

Hygiënisch

Om de semi-ondergrondse container zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken, heeft dit een lage inworpopening. Hierdoor kan de container door vrijwel alle doelgroepen makkelijk worden gebruikt. Evenens als de volledig ondergrondse container, wordt dit afvalinzamelingsmiddel via de onderzijde geledigd.

Custom Designed container

Het straatbeeld opvrolijken met behulp van een Custom Designed container is mogelijk, door de samenwerking van CS Staal & DRUKVRIEND. In overleg met de klant worden de wensen en behoeftes afgestemd en uitgewerkt tot een digitaal voorbeeld. Wanneer dit naar wens is, start de productie en gaan wij samen met DRUKVRIEND voor de klant aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden, voorbeelden en toepassingen? Neem dan direct contact met ons op of bekijk hier online onze voorbeelden.

Voordelen semi-ondergrondse container

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.