CS Staal

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid wordt met de dag belangrijker voor zowel producenten en gebruikers. CS Staal is daarom trots te mogen zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van veiligheidsvoorzieningen, gerelateerd aan afvalsystemen. Ons aanbod van veiligheidsvloeren staat bekend om geschikt te zijn voor elk type container en betonput. Als expert blijven we onze veiligheidsvloeren continu doorontwikkelen.

Veiligheidsvloeren

Veiligheidssystemen zijn een onlosmakelijk product dat samenhangt met afvalinzameling. Dit moet natuurlijk wel op een veilige manier kunnen gebeuren door zowel de gebruiker, de lediger en een monteur/keurmeester. Vanwege deze reden zijn veiligheidsvloeren bedacht. Als de expert op het gebied van de veiligheidssystemen, adviseren wij klanten welke middelen zij het beste kunnen gebruiken. Wij ontzorgen jou als klant van de eerste stap t/m de laatste stap.

Maatwerk

Wij kunnen klantspecifiek en naar totale wens van de klant onze veiligheidsvloeren tekenen en produceren. Hiermee sluit het product altijd aan op de wens van de klant.

Doorontwikkeling

CS Staal is dé specialist op het gebied van veiligheidsvoorzieningen voor de afvalinzamelingsbranche. Naast het feit dat wij deze veiligheidsvloeren met de hoogste kwaliteit materialen maken, blijven wij ook door ontwikkelen. Door actief in gesprek te gaan met de verschillende stakeholders, sturen wij bij en passen wij aan. Vanwege dit feit en onze bewezen expertise, kunnen wij dan ook zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van veiligheidsvoorzieningen.

Voordelen veiligheidsvoorzieningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.